Alla inlägg den 15 mars 2010

Av Jon Järnfot Gyllenstig - 15 mars 2010 09:30

Ni som tycker jag har varit dålig på att blogga under helgen, jag har haft en anledning! Det här har varit den mest fartfyllda och mest underbara helgen på så länge jag kan minnas.

1. Min älskling kom på besök!

2. Min älskade älskling kom på besök! :)

3. Jag spelade teaterkonsert och övade inför denna.


Fredagen var körig redan den, fast jag kan inte riktigt komma ihåg vad jag gjorde. Minns att jag spelade innebandy för sista gången den här säsongen och spelade som en gud. Sedan hämtade vi Anja <3 vid stationen och helgen var igång på allvar. Rosa moln och en gyllene avokado är ord som skulle kunna sammanfatta fredagen. Jag var dock tvungen att somna den natten trots min motvilja att slösa bort en så härlig tid, för jag skulle upp tidigt och öva teater morgonen därpå. Jag orkar inte dra någon lång utläggning om hur trött och sjuk jag kände mig innan konserten, jag skyller allt på en nervositet jag inte var medveten om. Alla sade i alla fall under repetitionen något som jag kände själv mycket tydligt: "Men Jon, du ser ju helt slut och bort ut!" Så kom de och gav mig choklad och julmust och jag piggnade till något. Blev dock vungen att knarka dessa ingredienser stup i kvarten för att inte stupa. Men nervös? Troligtvis var jag det, jag hade ju skrivit allt, skulle spela teater, sjunga och spela fiol. Men jag var inte medveten om att jag var nervös, kände mig bara... gnägg.


Nåja, konserten gick bra och jag presterade gott i min roll som Noa Gyllenstig. Efter att ha spenderat nio timmar inne i det nattliga mörkret på gamla teatern i Ronneby trodde jag att klockan var 11 på kvällen och var trött som om den vore det. Den var dock bara 5. Men sedan hade trötta jag hela eftermiddagen och kvällen med min älskade Anja, vilket var helt underbart trots att jag var så trött.


Ni som trott att det här skulle bli något i stil med mitt tidigare inlägg 'bästisen på besök,' känn er blåsta! Vi spelade inte krocket i snön! Men vi gick en fin promenad och konstaterade att Pågen kan slänga sig i väggen! Vi bakade kladdkaka och vi bakade den med kärlek! Resultatet: Den godaste kladdkaka jag någonsin ätit. Pågen vet knappast vad kärlek är, vi bakade med äkta kärlek Anja och jag! <3 Jag har aldrig varit så lycklig som när Anja var här och har nog aldrig känt mig så full av saknad som när jag såg tåget rulla iväg igår. Nu dröjer det alltför länge innan vi träffas igen. Förhoppningsvis går jag som på moln fram tills dess ändå så att tiden går fort. Vi har ju i alla fall våra fjärrljud.


Anja... jag älskar dig! <3 :) du gör min tillvaro till vanilj ;P

Presentation


Ankmossen är liten, men Gud är större

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Ankmossens mötesplats


Ovido - Quiz & Flashcards