Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Jon Järnfot Gyllenstig - 14 februari 2010 15:02

Mordet är på väg att lösas. Jag ska snart avsluta den näst sista akten och imorgon väntar jag mig ha löst mordet. Jag vill egentligen ingenting hellre än skriva klart min riktiga bok, för jag vet hur den ska sluta. Vägen dit är dock lång och ett flertal hinder står i min väg fram tills dess att de sista scenerna ska skrivas. Jag har en mycket klarare bild av den här boken än av den förra och planerar mycket, mycket mer. Det är min övertygelse att mitt författandes utveckling har tagit stormsteg sedan jag började skriva böcker. Det kommer garanterat att märkas. Emedan den första boken inte på något sätt är dålig och på vissa ställen är riktigt bra, så håller denna boken en mycket högre standard. Jag har börjat inse att jag kommer skriva fler böcker efter den här. Det är oundvikligt.


Men jag borde ju utbilda mig. Jag Måste utbilda mig. Jag är inte redo för det än och i nuläget känns studerandet underbart avlägset, men jag vet att någon gång måste jag vakna. Det går inte att leva i denna drömlika tillvaro, trots att den känns mycket mer verklig än en dröm. Den rymmer element som drömmar aldrig innehållit.


Jag har bestämt mig för att äntligen dra igång rollspelet igen. Det har inte blivit så mycket medan bästisen varit i lumpen, men nu ska det bli nystart. Jag tänker dra igång min egen kampanj och spelleda igen. I Bolle Trolls magiska värld. Även det ska bli bättre den här gången! Allting ska bli bättre!


Puss på er alla underbara bloggläsare! Idag är alla hjärtas dag, så stor kärlek till er alla! <3

Presentation


Ankmossen är liten, men Gud är större

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Ankmossens mötesplats


Ovido - Quiz & Flashcards